Goede verzorging is belangrijk voor mooie en gezonde oren

U zult bijzonder veel plezier van uw nieuwe oorgaatjes hebben, als u deze na het gaatjes zetten goed behandelt en regelmatig verzorgt. Statistieken tonen aan dat de meeste infecties of problemen ontstaan na het gaatjes zetten door onjuiste verzorging of gebrek daaraan. Deze verzorgingsinstructies helpen u het genezingsproces te ondersteunen en om complicaties te vermijden.

  • Raak de oorbel of het oor alleen aan met schone handen.
  • Reinig de oren van de voor- en aan de achterkant van het oor, door ten minste twee keer per dag met Studex Ear Care Solution, Antisept of Ear Care Gèl  op het nieuwe gaatje aan te brengen, zonder daarbij de oorbellen uit het oor te halen. Draai de oorbellen 2 – 3 keer door 180 ° (halve draai) naar links en naar rechts. Zorg ervoor dat je haren zich niet om de pousette (sluiting) wikkelen.
  • Tussen het reinigen door moeten de oren zo weinig mogelijk met vocht in aanraking komen.

Wat moet u vermijden?

  • Verwijder de oorbel niet onnodig of raak de oorbel niet onnodig aan.
  • Duw de pousette niet te dichtbij  uw oor. De pousette moeten zich altijd aan de achterkant van de oorsteker bevinden om te zorgen voor een voldoende luchtcirculatie. Er is een inkeping voor de optimale positie van de pousette.

Wat kunt U doen, om het genezingsproces te verbeteren?

  • Laat de eerste oorbellen ten minste weken 6 in de oorlel zonder ze te verwijderen.
  • Na 6 weken in het geval van de oorlel, kunt u de oorbellen verwijderen en direct vervangen door een andere oorbel.
  • Gebruik alleen oorstekers tijdens de eerste 5 maanden geen oorhangers. De oorbel moet gemaakt zijn van nikkelafgiftevrij chirurgische staal of andere anti-allergene materialen. Alle Studex oorbellen van de Sensitive lijn zijn bij uitstek geschikt als vervolg-oorbellen. In uw lievelingswinkel, vindt u eveneens vele andere hoogwaardige oorbellen, bijvoorbeeld gemaakt van echt goud, die je perfect als vervolg-oorbellen  kunt gebruiken.
  • Vermijd contact met haarspray, shampoo, zeep etc. bij het pas gemaakte gaatje. Je moet na douchen of baden, het oor grondig met water spoelen en vervolgens behandelen met een Studex huidverzorgingsproduct.
  • Lichte zwelling en rood worden van het oor dat direct optreedt nadat de oorbel gezet is, is volledig normaal. Als u onze instructies opvolgt, moeten deze symptomen verdwijnen binnen de 48 uur. Wanneer  onevenredige pijnen, zwellingen of roodheid ontstaan moet u per omgaande een arts bezoeken.

Producten in Merken

STUDEX

CLOSE

Product merken

Hoogst gewaardeerde producten

Search
×
Add to cart