Cholesterol onder Controle

Arkosterol

ARK15031 Adv Arkosterol Alliance apotheken.inddCholesterol is een geelkleurige vetachtige stof die door de lever wordt gemaakt en door het lichaam zelf wordt opgenomen uit de voedsel. Cholesterol is onontbeerlijk voor het menselijk lichaam omdat het een belangrijke rol speelt bij de opbouw van de celwanden en de productie van bepaalde hormonen en galzuren. Cholesterol wordt in het bloed getransporteerd en gebonden aan verschillende eiwitten, de zogenaamde lipoproteïnen. De twee belangrijkste lipoproteïnen zijn het lage-dichtsheidslipoproteïnen (LDL) en het hoge-dichtsheidslipoproteïne (HDL).

 

Goede en slechte cholesterolARK15031 Adv Arkosterol Alliance apotheken.indd
Het HDL noemen we ”goede cholesterol”” omdat het ervoor zorgt dat het te veel aan cholesterol uit het bloed wordt afgevoerd naar de lever. Het LDL noemen we ”slechte cholesterol” omdat het blijft kleven in de vaatwanden van de slagaders en een vernauwing of zelfs een dichtslibbing tot gevolg kan hebben.

 

Reguliere medicatie
Statines zijn de meest voorgeschreven cholesterolverlagers die in de afgelopen decennia zeer effectief zijn gebleken. Toch zijn er steeds meer gebruikers die klagen over ongewenste neveneffecten zoals spierpijn, spierzwakte, geheugenverlies, darmklachten, hoofdpijn, slapeloosheid en het verlies van gevoel in handen en voeten.

Vrij verkrijgbaar
Arkosterol is een vrij verkrijgbaar zelfzorg product op natuurlijke basis dat ontwikkeld is volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Arkosterol bevat de bestanddelen Policosanol en het uit Rode Gist Rijst gewonnen Monacoline K. Policosanol wordt geëxtraheerd uit suikerriet en Monacoline K wordt ontrokken uit gefermenteerde rijstkorrels. Slechts twee capsules per dag leveren de effectieve dagdosis van 10 mg Monacoline K die nodig is voor de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed.

CLOSE

Onze merken

Zoeken naar producten

Productcategorieën

Add to cart